KVO LUN sekcijska garažna vrata i automatizacija kolnih prilaza

Industrijska PVC vrata

Industrijska PVC garažna vrata se sastoje od PVC traka koje služe za zaštitu vaših prostora od velikih naglih promjena temperatura ili propuha . PVC vrata se postavljaju na mjesta gdje zbog brzine prolaza bi bilo problem sa dugotrajnim čekanjima otvaranja sekcijskih industrijskih garažnih vrata ili jednostavno PVC vrata štite od raznih insekata , ptica da ne ulaze unutar vaših prostora

Opis ključnih elemenata od kojih se sastoje industrijska PVC garažna vrata:

Industrijske PVC trake mogu biti debljine 2 ili 3 milimetra sto dosta ovisi o veličini samog otvora . PVC trake su napravljene su od extrudurane pvc mase koja je jako otporna na habanje i UV zrake koje bi PVC vratima mogle naštetiti da postanu vrlo brzo krute i krte . PVC trake mogu biti od prozirne pvc mase ili jednostavno u nekoj boji kojoj Vi želite . PVC vrata se jednostavno pomiču u stranu sto vam omogućuje brzu cirkulaciju kroz njih ili se jednostavno PVC vrata demontiraju za vremena kad nisu potrebna , isto se tako jednostavno montiraju kad opet postane potreba za PVC vratima .

Vrste industrijskih PVC garažnih vrata:

 Industrijska PVC garažna vrata

Na vama je da si želite priuštiti industrijska PVC garažna vrata po Vašoj mjeri, a na nama je da Vaše zahtjeve ostvarimo.

Copyright by KVOLUN © 2012 Uvjeti korištenja